Meteen naar de inhoud

In het nieuws

Zo ontzettend gaaf dat we in Stadsnieuws staan!! Lees het snel op pagina 5 via de onderstaande link!

https://newsstand.nl/view/StadsnieuwsTilburg/20230218

Aan de slag, 11 December 2022.

Beste mensen, deze week gaan we flink schilderen en wat klussen om ons pand een beetje gezellig te maken! Aanstaande vrijdagmiddag zijn wij van 13:00 uur tot 17:00 uur aanwezig om de eerste kledingdonaties te ontvangen. En wat hebben we die hard nodig! We hebben al gigantisch veel aanvragen binnen van mensen die letterlijk in de kou zitten:(. Heb jij kleding in goede staat die je niet meer draagt en sta jij deze kleding graag af aan mensen die het hard kunnen gebruiken? Dan zien we jou graag aanstaande vrijdag! Mocht je trouwens dan niet kunnen, dan maken we natuurlijk graag een andere afspraak ♡♡♡

https://www.instagram.com/p/CmBnZ1soRnf/?utm_source=ig_web_copy_link


Hall of Fame, 8 December 2022.

Tussenheid013 vroeg ons gisteren te spreken over onze kledingbank in Cultuurfabriek Hall of Fame. Heel erg bedankt voor het luisteren allemaal♡.

https://www.instagram.com/p/Cl81gmeIbKS/?utm_source=ig_web_copy_link

Opslag Kledingbank Tilburg, 29 November 2022.

YES!!! Wij hebben vandaag officieel het goede nieuws gekregen dat we een eigen opslag hebben. Hier zijn we zo super blij mee want dit betekent dat wij vanaf eind December van start gaan met inzamelen van kleding! Heb je kleding voor ons bewaard en wil je die graag schenken? Neem dan contact met ons op via info@kledingbanktilburg.nl of stuur ons een pb! Mega mega mega thanks alvast en tot snel!!

https://www.instagram.com/p/CljE-nEIV0B/?utm_source=ig_web_copy_link

ANBI status, 01 November 2022.

Wij zijn blij want sinds vorige week zijn wij officieel in het bezit van de ANBI-status. Wij mogen onze stichting dus met trots een Algemeen Nut Beogende Instelling noemen.

Deze ANBI-status zal ons en donateurs veel voordelen bieden. Zo hoeven wij geen schenkbelasting te betalen over donaties, subsidies en giften en hierdoor kunnen wij iedere cent besteden aan onze kledingbank! Daarnaast mag een donateur de schenking aftrekken van de inkomsten- en vennootschapsbelasting, wat doneren meteen weer aantrekkelijker maakt:).

Vanaf eind December zullen wij van start gaan met het inzamelen van kleding! Hopelijk tot dan! Veel liefs Ghislaine & Josine van Kledingbank Tilburg.

https://www.instagram.com/p/CkarFyAooxQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Spoorpark Tilburg, 17 Oktober 2022.

Vandaag op Wereldarmoededag steken wij een kaarsje aan. Dit kaarsje staat symbool voor het schijnen van warm licht op ‘stille armoede’. Dit doen wij niet zonder reden, want zelfs in Nederland leven ongeveer 1 miljoen mensen in armoede.

https://www.instagram.com/p/Cj0vkoToSAA/?utm_source=ig_web_copy_link

WerkTalent Tilburg, 11 oktober 2022.

Duizendmaal dank voor deze donatie @werktalent_tilburg

https://www.instagram.com/p/Cjkns6cojrp/?utm_source=ig_web_copy_link

Beleidsplan Stichting Second Best Life, 3 oktober 2022.

Nope, wij leveren geen half werk. Niet alleen hebben we midden oktober een afspraak bij de gemeente Tilburg over eventuele subsidie(s), ook hebben we bovenstaand beleidsplan getikt dat snel richting de Belastingdienst gaat! Fingers crossed, en dan hopen we dat we jullie snel meer kunnen vertellen. Bewaren jullie tot die tijd de kleding die jullie aan ons willen doneren? 

https://www.instagram.com/p/CjQpTVMIs0U/?utm_source=ig_web_copy_link

De Hair Vrijdag Maris notarissen, 22 september 2022.

Stichting Second Best Life, it’s official! Wij kunnen niet wachten om de volgende stappen te zetten die ons dichter brengen bij het openen van Kledingbank Tilburg.

https://www.instagram.com/p/Ciz1bO3oIs1/?utm_source=ig_web_copy_link

Kledingbank Rotterdam, 2 september 2022.

Wat een feestje was het om een kijkje te mogen nemen bij Kledingbank Past in het mooie Rotterdam Delfshaven ♡ Bestuurslid Mary gaf ons een uitgebreide rondleiding door deze prachtig georganiseerde winkel en heeft ons voorzien van vele handige tips en tricks. Super bedankt Past Rotterdam ♡.

https://www.instagram.com/p/CiAopB0tfmf/?utm_source=ig_web_copy_link

Stichting Tilburgse Voedselbank, 24 augustus 2022.

Vandaag draaiden wij een dagje mee met Voedselbank Tilburg en wat was dit een fantastische ervaring. Met 250 enorm toegewijde vrijwilligers ondersteunt De Voedselbank ruim 650 gezinnen in Tilburg en omstreken. Wij kwamen helemaal enthousiast en geïnspireerd thuis na een dag werken bij deze mooie en zeer belangrijke organisatie ♡.

https://www.instagram.com/p/ChpvsykNqFv/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

Kledingbank Oss, 23 augustus 2022.

Vandaag hebben wij een oriënterend bezoek gebracht aan kledingbank Oss. We zijn enorm hartelijk ontvangen door oprichter Tonnie en assistent Wil die met hart en ziel werken voor minderbedeelden in Oss. Bedankt voor de leuke rondleiding en inspiratie @kledingbankoss

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door kledingbanktilburg (@kledingbanktilburg)