Meteen naar de inhoud

Donateur worden

Doneren van kleding
Heeft u kleding die herbruikbaar is en die u niet meer draagt? Wij zijn erg blij als u uw kleding bij ons komt doneren! U mag het ook deponeren in de container voor onze winkel (hier zijn wij nog mee bezig). Levert u uw kleding liever op een ander moment? Geen enkel probleem, neem dan even contact met ons op via info@kledingbanktilburg.nl en dan maken we een afspraak. Het is ook mogelijk dat we uw kledingdonatie op komen halen, ook hiervoor kan u een afspraak met ons inplannen!

Wij zijn dolblij met:

  • Goede en schone kleding voor dames, heren en kinderen. Hierbij vinden wij het belangrijk dat de kleding geen slijtage, gaten, onaangename geur of vlekken heeft.
  • Schoenen voor dames, heren en kinderen zonder slijtage, gaten, onaangename geur of vlekken.
  • Accessoires zoals sieraden, scrunchies, haarclips en – spelden, mits in goede staat.
  • Kledingstukken die zorgen voor warmte zoals sjaals, handschoenen en mutsen.
  • Goede en schone sportkleding en -schoenen voor dames, heren en kinderen.

Wij nemen GEEN sokken, ondergoed en lingerie aan tenzij het nieuw in de verpakking zit. Om onze klanten toch te voorzien van ondergoed en sokken, hebben wij donateurs die dit nieuw aan ons schenken.

Doneren met een financiële bijdrage
Wilt u ons steunen met een financiële bijdrage? Dan verwelkomen wij u uiteraard met veel blijdschap. Elk bedrag dat u doneert, klein of groot, zullen wij met enorm veel toewijding investeren in Kledingbank Tilburg om zo mensen met een kleine portemonnee te ondersteunen. Wilt u ons periodiek ondersteunen? Periodiek schenken met een schenkingsovereenkomst heeft fiscale voordelen omdat dit een volledig aftrekbare post. Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en hierdoor bieden donaties die 5 jaar terugkomen belastingvoordeel.

U mag uw gift in zijn geheel aftrekken als u voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Als u uw gift schenkt aan een ANBI zoals Kledingbank Tilburg.
  • Als u gebruik maakt van een schenkingsovereenkomst opgemaakt door de belastingdienst.
  • Als u niks ontvangt in ruil voor uw periodieke gift.

Wilt u met uw bedrijf onze stichting sponsoren of een donatie doen? Wij gaan graag in gesprek met u!

U kunt contact opnemen met Ghislaine of Josine via info@kledingbanktilburg.nl of u kunt rechtstreeks een donatie doen op het rekeningnummer van Stichting Second Best Life

NL84 ABNA 0115 6938 58

Onze dank is groot!